Dyssegård den 2. September 2016

Kære Karen. Det er med ord, som med stjålne kys i natten; det ene tager det andet …

Alting med dig er en forunderlig og bemærkelsesværdig rejse; ind i sindet og ud i livet. Det er en vandring som jeg instinktivt og gladeligt betræder. Det er som en helaftensfilm i Vester Vov Vov, tæt på Vesterbro Torv. Ægte WhiskyNoir; to sjæle mødes tilfældigt i mørket. Romantik opstår. Den er sprængfyldt med hed sex, drama, uforklarlige forviklinger, tårevædede scener, smuk poesi; to skæbners kamp for at nå hinanden, når solen er gået ned og al logik, der fortæller een at det er hinsides al fornuft …

Og så er der alt det andet som ramler oveni. Jordskælvet, der efterlod et kæmpe forvredent hul i jorden, hvor alt det smukke nu spirer frem … og bringer håb for kærligheden.

Det var det smukkeste øjeblik i mit liv, da jeg så dig dybt i øjnene, og så, at hele verden skælvede.

Jeg har set det før, men jeg har aldrig mødt nogen, før dig, der turde hoppe i sjælenes sø sammen med mig. For det er det “man” gør, når begrebet “Dualitet” bliver bragt til livets bord. For mig er det essensen af alt. Catch 22. Og kun en gang tidligere i mit liv, har jeg mødt een som forstod dybden af det …

Det var min gode ven, Eddie Cabbage fra Asheville, NC. Et venskab, der opstod ud af det rene ingenting; fordi vi begge, delte en interesse for skrivemaskiner og Single Malt …

Det var i den spæde stund, hvor jeg for alvor lærte at bruge mit instinkt. Det instinkt, der har bragt os to sammen. På det mest fantastiske tidspunkt i mit liv, hvor jeg er klar til at byde dig indenfor i mit liv …

Lad uforsigtigheden styre; vanviddet råde, for du er den kvinde jeg lyst til at elske for evigt.

Jeg taler ofte, alt for ofte, om lydighedens dilemma. Jeg bruger den som forklaring på menneskets galskab. Men i virkeligheden, bør vi tale om kærlighedens dilemma; det har de seneste tre uger lært mig; at i den sidste ende, så handler det om at turde kærligheden, når den banker på din dør.

I virkeligheden, så er det, der, at du kan lære, hvad det vil sige at være menneske.

Karen. Elskede. Du har lært mig, hvad det vil sige at være menneske … Og for det, vil jeg være dig for evigt taknemmelig …

Mike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *