En flig af himlen

Efter et par hurtige og spændende dage i Quito var det på tide at komme ud og opleve naturen igen. 

Denne gang gik turen til Cotopaxi som er en nationalpark ca. 2 timers kørsel udenfor Quito. Nationalparken er kendetegnet ved sin frodige natur og; selvfølgelig vulkanen, Cotopaxi.

Men før vi kunne bestige Cotopaxi skulle vi lige finde et sted og overnatte. Erik havde tidligere læst om et lille sted der hedder, The Secret Garden, der ligger midt i parken og med den bedste udsigt over alle vulkanerne i Cotopaxi.

The Secret Garden ligger 3500 m over havets overflade. Derudover byder de på mad tre gange om dagen; og Jacuzzi og en masse andet økogejl. Det måtte jo prøves! Personalet her er fantastiske, maden er vidunderlig, området er som en lille flig af himlen og så dufter her ligesom hos Arne (også hans hus i Älmhult)! Hvilket har resulteret i en forbandet hjemve.

Jonah og Anna – det her kunne være jeres. Nå men jeg kan jo knævre i timevis om dette fantastiske sted … men det gider jeg ikke! Nyd billederne og glæd jer til min beretning fra min klatretur op af vulkanen, Cotopaxi med en højde på: 5897m.