Er der mon plads til en flaske vin?

Opgaven er temmelig simpel … 

Pak alt hvad du ser på bordet ned i rygsækken herunder. Inklusiv en flaske rødvin, der i dagens anledning må gøre det ud for en vanddunk. Den løse ende er min kamerataske for den skal jeg måske slæbe ved siden af. Det tager mig 10 minutter at pakke rygsækken og tage den på. Derefter er jeg klar til at komme afsted.

 

osprey1

 

Pakkeliste

Det tøj jeg har på, Min kamerataske, 1 par lange bukser, 1 par korte bukser, 3 par lange underbukser, 4 par boxershorts, 2 par termosokker, 7 par sokker, håndklæde, toilettaske, nødhjælpsgrej, vandrestøvler, 3 bøger, gaffatape, leatherman multi-tool, 1 flad tallerken,1 dyb tallerken, 1 skål, 2 x bestik, badebukser, regntøj, 5 t-shirt, 1 skjorte, 1 pæn jakke, 1 sweater.

Nu kan de næste dage gå med at justere til og finde løsninger på de sidste løse ender; kamerataske, de sidste praktiske foranstaltninger omkring mit hjem, forsikring på mit udstyr (jeg har købt rejseforsikring), sige på gensyn til venner og familie. Og så skal jeg ellers se at lette røven og komme afsted. Jeg skal ud og have beskidte fingre, lugte af selvdød gnu, lade skægget stå og ellers glæde mig over dem jeg møder på min vej.