Forløsning udløsning

DONK DONK DONK DONK! Jeg vågnede med et sæt. Hele sengen rystede, “Jordskælv” var min første tanke. 

Den blev hurtigt afbrudt. “Fuck Me, Fuck Me, Yeah Fuck Me, Harder, Harder … ” Det var overboen, i overkøjen. Hun havde fået reddet sig et villigt handyr. “Oh Yeah, Harder, Harder, Yeah Fuck Me!” “Yeah, I’m gonna fuck you so hard … “ Desperat greb jeg fat i sengestolperne. Pludselig virkede konstruktionen meget vakkelvorn, og jeg frygtede for at overkøjen ville brase sammen, ned over mig, uden at jeg kunne nå at flygte.

De var kampstive og hun var ikke ligefrem en bette pige. Støjniveauet var konstant. Der var ingen snarlig afslutning i sigte. Jeg kiggede på min telefon … 02:04. Jeg blev liggende musestille og håbede at larmen snart ville aftage, men så tog hendes stemmeleje et højere oktav … “That’s so good … Yes, Yes, Yes!” Pludselig blev der helt stille. Sengen holdt op med at ryste, så kom der et par efterryk og ud af min øjekrog kunne jeg skimte en høj ranglet fyr, der var nøgen, kravle ned af stigen … “Hurry up! I am not done yet!” Jeg gemte mig forsat under dynen, der var ingen grund til at gøre opmærksom på min eksistens. Det var bedre at lade dyrene forsætte deres parringsakt, uforstyrret.

Jeg hørte lyden af toilettet skylle ud og så den unge mand fumle sig gennem mørket og hen til stigen, hvor han gik i gang med sin opstigning til lystbjerget. Halvvejs oppe mister han grebet og falder, lang som han var på gulvet med en slatten lyd, efterfulgt af et dunk, fra hans baghovede der rammer fliserne. “Are you okay?” lød det forsigtigt fra overkøjen.

Jeg kiggede forsigtigt ud under dynen. Den unge mand lå helt stille og jeg konstaterede, at vi var de eneste tre personer i rummet. Pludselig vågner han op og påbegynder en ny opstigning. 10 sekunder efter lander han igen på gulvet. Endelig ved tredje forsøg lykkedes det den stakkels knægt at komme ombord.

Hurtigt lyder der smaskelyde “I’m so fucking wet” 2 minutter senere er de i fuld gang igen. Jeg må atter gribe fat i endestolperne og bede endnu en bøn om at lortet holder. Et kvarter senere er de stadigvæk igang. Der er intet, der tyder på at kan komme til en fælles afslutning. Det eneste jeg hører er mere højfrekvent “Åh Åh” og hans dybe grynten. Lidt mere fræk snak og så lidt mere stønnen.

Jeg kigger på uret. Okay de får 5 minutter mere og så kravler jeg sgu op til dem og spørger om han skal have hjælp til at få hende til at komme.

Bedst som jeg er ved at have fået nok … Forløsning, udløsning, efterfulgt af lidt smaskeri og så … stilhed … endelig …. og kort efter en fordrukken snorken i stereo. Jeg slipper grebet i sengestolperne og vender mig forsigtig om på siden og falder i søvn … igen.