Fucking Cunt

Jeg vågnede ved lyden af regndråber, der dryppede ned på gulvet og en hysterisk mandsperson, der råbte. “You Fucking Cunt!”

Jeg satte mig brat op i sengen og orienterede mig forvirret rundt i lokalet. I den anden ende af rummet var en person igang med at kravle ud af sin seng i stueetagen. Den samme vrede stemme. “You’re absolutely disgusting!” I overkøjen ved siden af, sad en person med fødderne udover rællingen. Han var igang med at lade vandet. Det dryppede i en lind strøm ned på rygsækken, der stod mellem de to køjesenge.

Langsomt begyndte det at dæmre for mig, hvad der var igang med at ske. Den hysteriske stemme tilhørte, Thomas, en ung mand fra London, der lige var blevet færdiguddannet som Psykolog. Han stod nu på gulvet og var på nippet til at eksplodere, at dømme udfra hans eder. Lyset blev tændt og jeg kunne se, at der var fråde om hans mund. Vandet, var holdt op med at løbe og jeg så at det var, Erik, der var den skyldige, bedst som han, omtåget, forsøgte at komme ned fra overkøjen. Det så faretruende ud og instinktivt, reagerede jeg og nåede lige akkurat imellem de to inden, Thomas, ville kaste sig ud i en vild kamp med Erik. Det ville have været en ulige, umage kamp, da Erik, var to hoveder højere end Thomas.

Erik kunne næsten ikke stå oprejst og blev kun holdt opstående på grund af min højre hånd, der hvilede på hans brystkasse. “He pissed all over my backpack!” … De andre i rummet havde sat sig op. De var stadigvæk forvirret over balladen, der udspillede sig for deres øjne. Jeg prøvede at kommunikere med Erik, men det eneste jeg forstod var et snøvlet “Sorry”. Thomas var ved at falde til ro, så jeg kunne slippe taget i hans venstre skulder. “You filthy bastard, I am going to have you kicked out of this hostel.” Vreden var stadigvæk tilstede i hans ordvalg. Jeg forsøgte at berolige ham uden synderlig succes. “Thomas, relax, nothing real bad happened.” Det var hans kæreste Linda, der sagde de magiske ord, som fik ham ned på jorden igen. Erik fandt vej over til sin seng, hvor han nu stod og svajede let opad.

Jeg hjalp Erik i seng igen. Der var ingen grund til yderligere konfrontation mellem de stridende parter. “Thomas, you cool?” “Not really” “Thomas, come on, tommorow, we will get everything washed and cleaned …. “ “Hey buddy, it’s 5 am. Let’s …” “I ain’t you buddy!” “Okay, suit yourself, I am going back to bed” prøvede jeg diplomatisk. Linda gav tegn til, at hun havde styr på ham. Erik var tilbage i drømmeland og snakkede lavmælt i søvne. “No Ma, I didn’t do it” “The fuck you did asshole” lød det tørt fra Thomas. Jeg vendte mig om på siden og faldt i søvn med det samme. Det sidste billede jeg huskede var mig på en motorcykel, drønende over Pampasen, med min oldefar kørende på sin BSA, ved siden af, mens solen var ved at gå ned et sted derude i horisonten.

Den næste dag flyttede vi til et andet rum. Jeg ville gerne have min nattesøvn. Erik ville gerne bo tættere på et toilet.

 

Dagen derpå

“I don’t need it any longer!” Thomas, smed sin udgave af Lonely Planet på bordet foran Erik og mig. Den var pakket ind i en ble. “Thanks, if only I’d been there!” Spøgte Erik. “I’m the one thanking you. Never before have my backpack and my clothes been so clean.” Thomas grinede og stak hånden som tegn på ønsket om forsoning. “I’m glad to hear that” Grinede Erik. “What about the urine stench?” Spurgte jeg. “It smells clean, maybe cleaner than before. Again, thank you Erik. I’m a big fan of your service.“ Thomas forsatte, mens han satte sig ved siden af os. “Can I offer any of you fine gentlemen a beer?” Jeg kiggede på Erik og han nikkede ok. “Sure, why not” svarede jeg. “But remember a bucket for Erik, just in case, you never know!”