Ordenes Storm

Jeg var fanget i ordenes storm, da jeg vaskede efterdønningerne af hendes skælvende kusse ud af mit skæg. 

I nattens mørke havde hun overladt det til mig at afgøre det smukke forplantningorgans fremtidige skæbne.

Skøgen var 25 og det var blevet mit lod at få den unge kvindes fisse ind i de voksnes rækker, hvor en vis portion naturlig hårvækst var at foretrække, fordi i min verden betød det, at man havde lært, at karameller er noget man spiser som ung.

At blive voksen handlede om at opdage den rene vare; Single Malt, fremfor popsmart alkopop. En god whisky havde ikke brug for fancy virkemidler for at være fræk. Den var født dirty og ligesom en kusse indbød den altid til beskidte tanker, med sin blotte tilstedeværelse i en hvilken som helst henseende.

Det eneste den krævede var en persons dyriske instinkt til at ville tilfredsstille nattens partner, for i det lå der et naturligt begær til at ville lade sig underkaste sig et andet menneskes lyster. For en stund lade det være op til en anden, at føre en ud af glædens highway, og acceptere at man ikke selv havde kontrol over ankomsten til liderlighedens slutdestination …

Klimakset, hvor alt eksploderede indeni og det sortnede for øjnene.

En fisse var noget ligegyldigt, der bare skulle nedlægges, erobres og smides væk efter brug. En kusse skulle forkæles. Den skulle ikke bare have en pik hamret op i sig og sprøjtemales med varm sæd. Den skulle også mærke glæden ved nysgerrige fingre og en sulten grådig tunge, der lystigt lappede de guddommelige safter fra hendes indre galakse i sig.

Den skulle opleve at tilfredsstillelsen, havde andre punkter at udspringe fra. Kort sagt skulle den lære værdsættelsen af at blive brugt af et erfarent menneske, der fandt glæde ved at have magten over hendes orgasme, og nød tilfredsstillelsen, der lå i at kunne få hende til at ryste af rendyrket fryd i flere langvarige minutter, efter hjernen kortvarigt var kollapset over alt den glæde, der strømmede gennem kroppen, så hele verdenen skælvede …