En gang til

“Hvor længe havde du tænkt dig, at lade mig vente?” Spurgte hun mig. Hun havde lige åbnet døren indtil hendes tavse stuer. “Indtil nu” svarede jeg og gik ind. 

“Du er godt nok en modig mand.” “Måske, eller også er det fordi, at jeg ved, at vores kærlighed kan bære det.” Jeg søgte dybt i hendes blik, der lynede. “Men, hvad nu hvis jeg ikke gider dig, som jeg sagde forrige torsdag?” “Ja, det er jo den chance man må ta, men vi kan da godt blive ved med at lege den der leg. Jeg har tid nok. Jeg venter gerne længe på den jeg elsker!” “Elsker du mig?” “Ja, burde det komme som en overraskelse?”

“Men …” Pludselig havde hun ingen ord at sige. Et kort øjeblik var der bare larmende stille. Vi stod begge og ventede. Ventede på at nogen greb chancen og brød afstanden, der pludselig ikke virkede så pokkers lang længere.

“Here we go again!” tænkte jeg mens hun lavede sin Elvis-grimasse, som hun altid gjorde, når hun var lige ved at komme. Det var mit signal. Det der sagde alt. Så vidste jeg, at jeg havde gjort min pligt. Hun smilede lettere forlegen, da jeg ikke kunne lade være med at kommentere det, mens vi lå og pustede ud i hinandens arme.

“Jeg ved stadigvæk ikke om jeg er der.” Sagde hun stille. “Okay, men ved man nogensinde om man virkelig er der, hvis man er bange for at give slip?” “Det ved jeg faktisk ikke …“ Jeg kunne høre forvirringen i hendes stemme , mens hun gav mig et stille kys. Jeg lod min hånd glide bag hendes højre øre, og trak hende hen til endnu et kys.

“Du kan bruge hele dit liv på at tvivle på om det er det rigtige, eller du kan satse butikken og lade dit instinkt hjælpe dig på vej … Det her Skat, som vi kan sammen her, det er de få forundt, og samtidigt med det, er vi fucking gode til, at lave alle de andre hverdagsting sammen.” “Men jeg har ikke den der fornemmelse af at ville springe ud foran en lastbil …” brød hun ind. “Nej, det siger du jo, det har jeg sgu heller ikke, men jeg skal nok hive dig ind, inden du bliver kørt ned.” “Vil du det?” “Ja for fanden da skat!” svarede jeg kontant. “Hmm” gryntede hun stille og kiggede mig dybt i øjnene.

Jeg kunne se at hun tænkte meget over mine ord, inden hun kravlede ud af sengen og stoppede strategisk i døråbningen, så jeg kunne beundre hendes dejlige numse. “Skal du med ud og ryge en cigaret?” Spurgte hun kækt, mens hun drejede hovedet for at se om jeg kiggede … “Fuck Ja!” svarede jeg og sprang lystigt ud af hendes seng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *