Psykoseramt kælling

“Igår var hunden ude til klokken halv to, og der var nogen som holdt vild fest” “Det var nok mine to fætre” svarede jeg så’n lettere afvisende. Hun holdt døren i et fast greb, med den ene hånd i dørkanten. “Jeg har mit barn, der prøver at sove men det er komplet umuligt, når køteren står og gør!” Sagde hun meget vredt. Jeg tænkte “Og så skal alle andre være stille?” og svarede “Okay”.

Jeg stod i min sorte t-shirt med malerpletter på. Efter en lang dags arbejde med ondt i håret, var jeg sgu ligeglad med hendes fucking baby. “Det er sku fredag aften …” tænkte jeg. “Hvornår kommer Kim hjem?” “Det ved jeg ikke, øhh, måske næste weekend!” Jeg prøvede at lukke døren, men hun holdt aggressivt fast. “Sig mig er det længe siden, du har fået noget pik?” røg det ud af munden på mig. “HVAD SIGER DU?” Jeg kunne se at hun blev godt rød i skralden. “Ja du ter dig, som en psykoseramt kælling fra helvede. Så jeg tæn…” Hun afbrød mig “HVAD KALDTE DU MIG?” ” Ingenting jeg sagde …” Hun afbrød mig igen. “DU skal ikke kalde mig kælling! Din tante kommer til at høre om det her” Hun slap sit faste greb i døren, og så mest af alt ud som om hun ville gå efter min strube. “Hey slap dog lidt af det er fredag,  smut du hjem til din mand og få lidt kølle – Jeg er sku overbevist om at du vil få det meget bedre!”

“Wuf Wuf!” Lady stod og gøede bagved kvinden

“DU er simpelthen for meget” Råbte hun ad mig, mens hun vendte rundt. Bedst som hun skulle forbi Lady, snublede hun over hendes snor og faldt så lang hun var på græsplænen. “Prøv at høre her, jeg skal nok tage Lady ind om lidt! Gå nu hjem og få løsnet op for den der anspændthed” Jeg kunne næsten ikke holde min latter tilbage, mens jeg lukkede døren. Ud af vinduet kunne jeg se, at hun børstede græsset af hendes lyse kjole, og gik med vrede skridt ud af havelågen.

“Hvem var det?” Det var min fætter Martin, der lå henslægt i sofaen.

“Åh det var bare en psykoseramt kælling, der trængte til lidt opmærksomhed” svarede jeg. “Nå okay” svarede Martin og tog sine høretelefoner på. Ude i haven gøede Lady igen. “Dygtig hund!” tænkte jeg, mens jeg tændte en smøg.