Tømmermænd

Jeg syntes det er interessant at ligeså snart jeg ryger en joint så vælter det frem i mig igen. Dagen derpå er ordene der, inspirationen, kraften, energien … kærligheden … liderligheden, for når jeg har tømmermænd af den perfekte blide slags, som i dag, så har jeg ekstra ekstra meget lyst til sex … af den rigtige kinky dyriske slags.

Karen, min elskede, jeg ville ønske at det blinde flertal kunne lære at se – måske det ville hjælpe gevaldigt, på verdenssituationen, hvis de åbnede deres øjne og betragtede den verden de lever i. Lod blikket fare forvildet rundt i horisonten. Fortabte sig i den umiddelbare skønhed … gav livet plads til at udfolde sig.

Men det kommer ikke til at ske fordi Nordisk Film bliver ved med at genudsende Olsen Banden … nu som 3D animation på Netflix … stadigvæk fatter ingen den alvorlige samfundskritik der lægger bagved. Det er vores udgave af the Simpsons. Stadigvæk fatter flertallet ikke, at vi bliver snydt hver eneste dag. Hvad siger du Karen: skal vi røve en bank og stikke af sammen?

/Mike