Jeg er landet

Og puha, hvor er jeg rundt på gulvet. Alting er gået som planlagt, selvom jeg var nået helt ud til lufthavnen og der opdagede at jeg havde glemt min jakke. Heldigvis havde jeg sat god tid af til det hele – så min gode ven hr. Work, der havde kørt mig derud var frisk på en tur tilbage og afsted til lufthavnen.

Afsted kom jeg og kl. 19.05 steg jeg af flyet i Madrid. Her havde jeg 6 timer indtil flyet mod Buenos Aires lettede kl. 01.00 i nat. På flyet mod Buenos Aires var jeg så heldig at have 4 sæder for mig selv, så jeg fik da sovet lidt på tværs af sæderne. Det var en dejlig tur og personalet var så søde og rare. Der manglede intet på hele turen. Efter 2 ½ time med paskontrol og bagageudlevering fandt jeg min bus mod Puerto Madero. Det var en dejlig tur, hvor jeg fik set meget af byen. Herefter var det bare at finde metro stationen og linie C mod Indenpendicia, hvorefter jeg skulle gå 10 minutter for at komme til min destination; Salta 990. Her skal jeg bo de næste 7 dage og jeg har mit helt eget værelse. Bad og toilet ligger lige overfor og jeg skal kun dele det med det andet værelse der ligger på min etage. Jeg har direkte adgang ud til den dejligste tagterasse, hvor der bliver fyret op i grillen når vejret er til det.

Nu vil jeg bruge den første dag på at komme i stand igen, spise lidt friske grøntsager og frugt … 36 timer på fastfood er sku hårdt for kadaveret, men kaffen var god i Madrid ;-). De næste par dage vil jeg udforske byen og finde frem til den adresse, hvor Che Guevaras familie boede inden han tog afsted for at redde verdenen. Hvad der skal ske herefter må tiden vise.

Hasta la victoria siempre