Skinnet bedrager

Det ser farligt ud her i Buenos Aires … og ja vist de har haft deres finanskriser at slås med, men det betyder slet ikke noget. Det er livet, der er det vigtigste så skide værd med at affaldet ligger og flyder på gaden. 

Der er nu gået 2 dage siden jeg er landet og det har været travle dage. Den første dag drattede jeg omkuld kl. 4 om eftermiddagen lokal tid og vågnede kl. 3 om natten … i går startede min dag så kl. 05.30 og jeg holdt den kørende til kl. ca. 2 i nat – Jeg husker det ikke helt præcist fordi jeg blev introduceret for en fantastisk spændende selskabsleg ved navn Beerpong, som jeg vil berette om på et andet tidspunkt.

Før denne lystige selskabsleg var jeg med mine nye venner til en fodboldkamp – et brag af en kamp. Det var en lokal klub der hedder, River der tog i mod All Boys. Deres station får vores nationalpark til at ligne en træningsbane. Det var virkelig en oplevelse, men desværre kunne lokalholdet ikke holde distancen og de tabte 2-0 til All-Boys. Der er en chance for at jeg rejser videre allerede i morgen aften. Jeg skal op til Iguazu som er et mindre vandfald, der ligger midt imellem Argentina og Brasilien. Vi er en tre-fire stykker der rejser derop over et par dage, men om det bliver i morgen eller på onsdag må tiden vise.

Hasta la vista …