Jeg har tabt mit hjerte

… Til det mest fantastiske sted i verden. Aldrig har jeg følt mig så meget i live som nu. Efter at have været på landevejen i fem dage landede jeg i Buenos Aires igen. 

Det var som at komme hjem igen og personalet huskede mit navn og bød mig velkommen tilbage – det var rart at sove i en ren seng og være sammen med mine nye venner igen. Selvfølgelig skulle det fejres på behørig vis og når øllet kun koster 15 ,- har det jo sin pris. Fik jeg sagt at det er for 1 liter øl. Det smager jo fantastisk og hovedet har det også derefter.

 

garage-salta

 

I dag har jeg været tidligt igang og turen gik blandt andet til et lokalt fødevaremekka, hvor man kan købe mange ting. Kød, de bedste udskæringer og den bedste kvalitet – Frugt & grønt, helt friske og med en perfekt sprødhed og smag og så kan man købe friske æg og hjemmelavede oste. Og er det ikke nok, er halvdelen af markedet dedikeret til antikviteter.

 

le-famiglia

 

Herefter var jeg en tur i supermarkedet, hvor jeg fik provianteret kaffe, krydderier, olie, smør og mælk. Til sidst gik jeg hjem og brugte 3 timer i det primitive køkken på at lave først en lækker salat med en dejlig olieeddikedressing til forret. Herefter lavede jeg mine ovnkartofler og grillet peberfrugt og den bedste bøf jeg nogensinde har fået. Det var fantastisk og prisen gider jeg ikke fortælle jer om, fordi det er fuldstændig vanvittigt hvor billigt det er. På min indkøbstur kom jeg lige til at skyde et par billeder mere som I kan se herunder.

 

mercado

 

Lige nu og her er jeg lykkelig. Alt er som det skal være og jeg har det godt. Livet hernede tiltaler mig i den grad og tanken om at flytte herned ligger og ulmer. Det er skørt, men jeg har en følelse af at det er her jeg hører til – det er her jeg skal leve mit liv. Jeg kan få timer til bare at gå rundt og se på den by jeg bor i lige nu. Her er så smukt og scenarierne får mig helt til at tabe pusten – det er bjergtagende og så smukt at jeg bare må have mere. I morgen har jeg fået en lille opgave fordi der er af de andre gæster der har fået tekniske vanskeligheder med sin mac … vi ses.

 

salida