Endnu en storby

Endnu et land … 
Efter nogle hektiske uger i Peru var tiden kommet til Ecuador og Quito. Min første tanke var; endnu en storby, men efter to dage må jeg indrømme at der er noget særligt ved byens puls. Der er mere end øjet umiddelbart kan se og maden her er fantastisk. Her kan man spise sig mæt for lige knap 13,-.

For den pris får man; Oksekødssuppe, frisk frugt, frisklavet juice, en dejlig kotelet med ris og salat. Det smagte fantastisk og alt var tilberedt som det skulle være … mums. Jeg boede på Vibes Hostel – et dejligt lille hyggeligt sted uden for mange mennesker og besvær. Erik og jeg fik vandret lokalområdet tyndt – men desværre var tiden ikke til så meget så … næste gang måske, fordi der er helt sikkert mere at se og opleve i Quito – og i det hele taget Ecuador som jeg desværre kun når en uge af i denne omgang.

Galapagos var en god ide, men jeg nægter at spendere 5-6000,- på at foretage mig det samme som alle de andre backpackere! Nyd billederne herunder og glæd jer til min beretning fra Cotopaxi som er næste stop her i Ecuador.