Nos vemos Buenos Aires

Jeg kommer til at savne dig. Jeg var lige faldet til og nu skulle vi til at have det så hyggeligt, men asfalten kalder på mig igen. Når solen går ned sætter jeg mig i en bus der bringer mig og min ven, Erik (USA) til Iguazu.

Det bliver en tur på 18 timer, hvor der kan blive tid til at fordøje indtrykkene fra de sidste par dage. Der var mange ting jeg gerne ville have set som jeg ikke nåede … men bare rolig jeg kommer snart igen. For jeg skal ud og vandre formålsløst rundt i dine gader mi amigo. Jeg skal overraskes over det du gemmer på – ved hvert et gadehjørne venter en ny historie og ved hvert et gadehjørne venter der mig en gave.

I går aftes ventede der endnu et fabelagtigt event. La Bomba De Tiempo, som er et “lille” band der ikke laver andet end at spille trommer i mere end 2 timer. Det var en rigtig god oplevelse som man ikke må snyde sig for, når man er i Buenos Aires. Du finder dem typisk i Ciudad Cultural Konex, hvor de bombastisk spiller op til stammedans. Det er et gammelt industrikompleks som har den helt rigtige urbane stemning – dejlig ukompliceret, men pas på fødderne når du skal på toilettet, for kloakken virker ikke som den skal …